Rezerviraj svoj termin

Loading...

Lepotni paketi.

€27,20

V sklopu Perissa paketa vaši koži privoščimo mediteranski piling, obogatenega z minerali, ki deluje kot čistilec in poživilo, koža pa bo po tretmaju občutno gladka in čvrsta. Ker so gladke noge ponos vsake ženske, nego zaključimo z odstranjevanjem vaših nadležnih dlačic do višine kolen.

Rezervacija

€58,50

Thera paket je namenjen vsaki ženski, ki bi svojemu obrazu rada privoščila posebno osvežitev. V paket smo vključili oblikovanje in barvanje obrvi, kar bo dodatno izrazilo vaše oči. Poleg tega pa vaš obraz osvežimo s klasično nego obraza.

REZERVACIJA

€79,20

Ob izbiri Imerovigli paketa boste lahko uživali v 60 minutni masaži celega telesa ter svojo kožo razvajali s čokoladno oblogo, ki bo vašo kožo pustila svilnato mehko. Obenem pa vam bo omamen vonj po čokoladi pričaral prav posebno sladko doživetje.

REZERVACIJA

Priporočila naših strank

Atelier Oia sem obiskala, ker sem si že dlje časa želela preizkusiti laminacijo na svojih obrveh, pa nikakor nisem našla nikogar, ki bi to na Obali izvajal. Potem pa sem zasledila kozmetični salon Oia in po tretmaju bila navdušena! Moje obrvi še nikoli niso bile lepše. Kasneje sem v salonu odkrila še ostalo bogato ponudbo, med drugim negovalno masko obraza in piling z vulkanskim peskom, zato se zagotovo še vrnem.
Salon sem obiskal na pobudo svoje punce, ker si je želela, da preizkusim čokoladno oblogo telesa, nad katero je bila navdušena. Seveda me je prepričevala kar nekaj dni in moram reči, da sem ji hvaležen, ker sem res užival, toliko, da bi še kdaj ponovil. Punci res obvladata svoje delo in še enkrat hvala moji punci, ker me je prepričala.
Salon mi je priporočila prijateljica, po tem ko me je navdušila s svojimi trepalnicami. Slišala sem že za naravno vihanje trepalnic, vendar nisem pričakovala takšnega rezultata, zato sem seveda morala poskusiti tudi sama. Res zadovoljna nad samim videzom in tudi delom prijazne kozmetičarke.
Salon Oia sem odkrila čisto po naključju, in ker sem bila ravno v iskanju dobre masaže, sem se odločila preizkusiti nekaj novega. Izbrala sem si 60-minutno masažo in bila navdušena, ko sem videla, da imajo paket ugodnosti, ki je vseboval še čokoladno oblogo, sem bila takoj za, da preizkusim nekaj novega. Iskreno, že dolgo si nisem privoščila kaj tako sproščujočega, poleg tega pa punce res obvladajo svoje delo, kar tako naprej!
Pritegnila me je ponudba vulkanskega peska in pridiha Grčije, pa sem si rekla, da to pa moram poizkusiti. Odločila sem se za vulkanski piling telesa in moram povedati, da mi še noben piling, kupljen v trgovini, ni pričaral takšnega občutka na koži, popolna osvežitev za kožo! Definitivno si bom nego še kdaj privoščila, salonu pa želim veliko uspeha na svoji poti.