Začelo se je z vami.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Naša ekipa stoji za mislijo, kako zelo pomembna je skrb za svoje telo ter kako blagodejno lahko obenem vplivamo na um človeka. Svojim strankam želimo privoščiti najboljše, zato damo kakovosti odločilno prednost. 

Naše storitve izvajamo v mirnem in prijaznem okolju, prav tako razpolagamo s tremi ločenimi prostori, zaradi česar se stranki posvetimo in ji omogočimo popolno sprostitev.

___

Izkušnje

Večletne izkušnje nam dopuščajo, da za vas izberemo najboljše. Sama izobrazba nam ni nudila dovolj, zato smo se dodatno izobrazili na področju masaž ter si pridobili nova znanja na podrocju nege trepalnic in obrvi. Pridobljeno znanje nam danes omogoča, da našim strankam nudimo profesionalno nego ter izčrpne kozmetične nasvete.

___

Storitve

Stres, utrujenost in preobremenjenost se danes prepogosto pojavljajo v naših življenjih. Prizadevamo si, da naše storitve predstavljajo vam težko pričakovan pobeg v svet razvajanja in sprostitve. Tretmaje izvajamo v mirnem in prijaznem okolju, kjer je vaš užitek zagotovljen. V studiu razpolagamo s tremi ločenimi prostori, zaradi česar se radi vsakemu posamezniku skrbno posvetimo, mu prisluhnemo ter omogočimo zanj popolno nego.

Storitve, ki jih nudimo

Nega obrvi in trepalnic

Nega obraza

Nega dlani ter stopal

Nega telesa

Masaže

Darilni boni