Gladka koža je postala zahteva osebne higiene vsake ženske, poleg urejenosti pa depilacija zavira rast dlak ter jih vidno stanjša. Zavedamo se nadležnosti dlačic, zato prisegamo na nizkotemperaturni vosek, ki kože ne poškoduje ter stranki predstavlja skoraj neboleč postopek. Voskanje je primerno za vse predele telesa, od nog pa do najintimnejših predelov. Pri tej vrsti depilacija ne uporabljamo trakov.

izberi termin

Depilacija je primerna na predelu nog ter rok, kjer je koža manj občutljiva, postopek pa je mogoče opraviti kar se da enostavno in hitro.

izberi termin

Hranilne obloge spodbudijo relaksacijo telesa, pomagajo pri razstrupljevanju telesa, izboljšajo kožno tkivo, delujejo stimulativno in regeneracijsko (anti-age). Obloge so primerne za vzdrževanje telesne teže in tonusa kože, kožo pomirjajo in krepijo pred izpostavljanjem soncu ter pomirijo razdraženo kožo.

izberi termin

Koža je največji človekov organ, a na njeno nego prepogosto pozabimo. Če želimo, da bo naša koža vedno prožna in gladka, je potrebna pravilna nega, ki jo lahko dosežete že s pilingom telesa. To je popolnoma naraven način luščenja kože, ki z nje odstrani vse odmrle celice povrhnjice, hkrati pa jo naredi mehkejšo, bolj svilnato, gladko in prožnejšo. Piling odpre in očisti pore, izboljša mikrocirkulacijo in dotok kisika v kožo ter tako izboljša učinkovitost vseh preparatov, ki jih uporabimo za nadaljnjo nego kože.

izberi termin

Depilacija z vročimi voski (brez trakov)

Gladka koža je postala zahteva osebne higiene vsake ženske, poleg urejenosti pa depilacija zavira rast dlak ter jih vidno stanjša. Zavedamo se nadležnosti dlačic zato prisegamo na nizkotemperaturni vosek, ki kožo ne poškoduje ter stranki predstavlja skoraj ne boleč postopek. Voskanje je primerno za vse predele telesa od nog pa do najintimnejših predelov. Pri tej vrsti depilacija ne uporabljamo trakov.

IZBERI TERMIN

Klasična depilacija s trakovi

Depilacija je primerna na predelu nog ter rok, kjer je koža manj občutljiva, postopek pa je mogoče opraviti kar se da enostavno in hitro.

IZBERI TERMIN

Obloge za telo

Hranilne obloge vzpodbudijo relaksacijo telesa, pomagajo pri raztrupljevanju telesa, izboljšajo kožno tkivo, delujejo stimulatvno in regeneracijsko (anti-age). Obloge so primerne za vzdrževanje telesne teže in tonusa kože, kožo pomirjajo in krepijo pred izpostavljanju soncu in pomirijo razdraženo kožo.

IZBERI TERMIN

Piling telesa

Koža je največji človekov organ, a na njeno nego prepogosto pozabimo. Če želimo, da bo naša koža vedno prožna in gladka, je potrebna pravilna nega, ki jo lahko dosežete že s pilingom telesa. To je popolnoma naraven način luščenja kože, ki z nje odstrani vse odmrle celice povrhnjice, hkrati pa jo napravi mehkejšo, bolj svilnato gladko in prožnejšo. Piling odpre in očisti pore, izboljša mikrocirkulacijo in dotok kisika v kožo in tako izboljša učinkovitost vseh preparatov, ki jih uporabimo za nadaljnjo nego kože.

IZBERI TERMIN

Rezerviraj svoj termin

Loading...