Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Takšna masaža ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo (odstranitev površinskih, mrtvih slojev in lusk, pa tudi izločkov znojnih in lojnih žlez), skeletne mišice (odstranitev mišičnih zatrdlin), krvni obtok (znižanje utripa in krvnega tlaka), sklepe ter obsklepne mišice (ohranja prožne in gibljive), podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje.

49,00€   -20 %   =   39,20€

Je specializirana masaža namenjena športnikom in rekreativcem. Športna masaža, je močnejša masaža, prilagojena vsakemu športniku posebej. Je kombinacija tehnik in prijemov, s katerimi pomagamo športniku odpraviti utrujenost in ga pripraviti na nastop. Cilj športne masaže je telo pripraviti na obremenitev (trening, tekme), pomoč pri razgibavanju, specifična pomoč pri raztezanju (stretching), občutek sprostitve in relaksacije, pomoč pri zdravljenju poškodb. Poleg tega športna masaža prinaša številne ugodne učinke, izboljša tonus kože in mišic, okrepi delovanje imunskega sistema, poveča mišično zmogljivost, izboljša limfni in krvni obtok, odpravi in prepreči krče, ter zmanjša bolečine. Športna masaža bi morala postati neizogiben del programa treninga, saj  pripomore k boljši in hitrejši regeneraciji mišic, dviguje športnikovo samozavest in pripomore k presnovi mlečne kisline v mišicah. Med drugim masaža zmanjša tudi možnost športnih poškodb oziroma jih z masažo hitreje saniramo.

53,00€   -20 %   =   42,40€

Človek je že od nekdaj uporabljal zdravilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene. Masaža z vročimi vulkanskimi kamni je zelo iskan tretma v wellness centrih. Posebnost  masaže je, da toplota kamnov iz osrčja zemlje odpravlja mišične in sklepne bolečine, izboljšuje telesni metabolizem in sprošča telo. Pri masaži se uporabljajo naravno zglajeni, vroči vulkanski kamni. Toplota, ki jo oddajajo vroči kamni, prodira skozi kožo globoko v mišice, ki postanejo mehke in prožne. Limfni pretok se pospeši in tako se stimulira moč samozdravljenja, ki je naravno orožje našega organizma in največje darilo narave. Tople kamne naoljimo z zdravilnimi eteričnimi olji, da pospešijo prekrvavitev, sproščajo utrujene mišice, iz telesa izločijo odvečne nezdrave snovi ter poživljajo, uravnavajo in vitalizirajo telo. Skupni rezultat masaže z vročimi kamni je fizično in psihično ravnotežje, duševna svežina in razbremenitev ter vsesplošno dobro počutje.

63,00€   -20 %   =   50,40€

Protibolečinska masaža je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih in drugih predelih. Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij. Protibolečinska masaža pomaga tudi pri akutnih bolečinah (zaradi utesnitev živcev, ipd.), a je najučinkovitejša pri odpravljanju kroničnih bolečin, ki so posledica neustrezne telesne drže, obremenitev na delovnem mestu ob dolgotrajnem sedenju ali stanju idr. V večini primerov se doseže občutno izboljšanje že po prvem obisku, v nekaterih primerih lahko bolečino že prvič v celoti odpravimo, težji primeri pa zahtevajo več obiskov. Prijemi protibolečinske masaže niso hitri, odrezavi ali grobi, zato so primerni tudi za tiste z močnejšimi bolečinami v vratu ali križu, zaradi katerih sta gibanje hrbtenice ali vzravnana drža močno omejena.

42,00€   -20 %   =   33,60€

Masaža z eteričnimi olji je že stoletja znana po svojih terapevtskih učinkih, saj ugodno vpliva na počutje, tako psihično kot fizično. Masaža z eteričnimi olji pomaga telesu, da ponovno vzpostavi ravnovesje, kar dosežemo predvsem z vplivom dišav na možgane in limfni sistem. Masaža je nežna in izjemno sproščujoča. Olja za masažo uporabljamo, ko želimo izboljšati čustveno ali telesno počutje. Masaža z eteričnimi olji se priporoča ljudem, ki nenehno živijo pod stresom, ljudem, ki imajo počasen metabolizem, težave z napetostjo mišic in zastajanjem toksinov v telesu, slabo prekrvavitvijo in vsem tistim, ki želijo popolno sprostitev telesa in misli. Pravilno izbrana eterična olja in posebna masažna tehnika popelje telo v stanje popolne sprostitve. Izboljša delovanje limfnega sistema, sprošča psihično in fizično napetost.

51,00€   -20 %   =   40,80€

Refleksna masaža stopal je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Posamezne točke na dlaneh in stopalih so torej povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. S pritiskom na posamezne cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma. S pritiskom na točke v stopalu se sproži odziv v ustreznih telesnih delih in znova vzpostavlja enakomeren pretok energije. Stranka ob pritisku na določene refleksne cone lahko čuti tudi bolečino, ki ni nekaj negativnega, temveč je le pokazatelj neuravnoteženega delovanja tega predela. Masaža spodbudi samozdravilne sposobnosti organizma – telo se prične zdraviti samo ter se ponovno vrača v ravnotežno stanje.

33,00€

Prepustite se posebni masaži Oía in uživajte, kot da bi ležali na Perrisa plaži na Santoriniju. S posebno mešanico vročih eteričnih olj in vulkanskega peska lahko popolnoma brezskrbno uživate v pomirjujočih občutkih mediteranske masaže Oía.

79,00€   -20 %   =   63,20€

Prepustite se pomirjajočim občutkom masaže, obenem pa imejte ljubljeno osebo poleg sebe. Izbirate lahko med veliko vrstami masaže.

88,00€   -15 %   =   74,80€

Klasična masaža

Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Takšna masaža ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave.

  49,00€   -20 %   =   39,20€

IZBERI TERMIN

Športna masaža

Je specializirana masaža namenjena športnikom in rekreativcem.
Športna masaža je močnejša masaža prilagojena vsakemu športniku posebej. Je kombinacija tehnik in prijemov, s katerimi pomagamo športniku odpraviti utrujenost in ga pripraviti na nastop. Cilj športne masaže je telo pripraviti na obremenitev (trening, tekme), pomoč pri razgibavanju, specifična pomoč pri raztezanju (stretching), občutek sprostitve in relaksacije, pomoč pri zdravljenju poškodb. Poleg tega športna masaža prinaša številne ugodne učinke, izboljša tonus kože in mišic, okrepi delovanje imunskega sistema, poveča mišično zmogljivost, izboljša limfni in krvni obtok, odpravi in prepreči krče, ter zmanjša bolečine. Športna masaža bi morala postati neizogiben del programa treninga, saj pripomore k boljši in hitrejši regeneraciji mišic, dviguje športnikovo samozavest in pripomore k presnovi mlečne kisline v mišicah. Med drugim masaža zmanjša tudi možnost športnih poškodb oziroma jih z masažo hitreje saniramo.

   53,00€   -20 %   =   42,40€

IZBERI TERMIN

Masaža z vročimi kamni

Človek je že od nekdaj uporabljal zdravilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene. Masaža z vročimi vulkanskimi kamni je zelo iskan tretma v wellness centrih. Posebnost  masaže je, da toplota kamnov iz osrčja zemlje odpravlja mišične in sklepne bolečine, izboljšuje telesni metabolizem in sprošča telo. Pri masaži se uporabljajo naravno zglajene, vroče vulkanske kamne. Toplota, ki jo oddajajo vroči kamni, prodira skozi kožo globoko v mišice, ki postanejo mehke in prožne. Limfni pretok se pospeši in tako se stimulira moč samozdravljenja, ki je naravno orožje našega organizma in največje darilo narave. Tople kamne naoljimo z zdravilnimi eteričnimi olji, da pospešijo prekrvavitev, sproščajo utrujene mišice, iz telesa izločijo odvečne nezdrave snovi ter poživljajo, uravnavajo in vitalizirajo telo. Skupni rezultat masaže z vročimi kamni je fizično in psihično ravnotežje, duševna svežina in razbremenitev ter vsesplošno dobro počutje.

  63,00€   -20 %   =   50,40€

IZBERI TERMIN

Protibolečinska masaža

Protibolečinska masaža je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih in drugih predelih. Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij. Protibolečinska masaža pomaga tudi pri akutnih bolečinah (zaradi utesnitev živcev, ipd.), a je najučinkovitejša pri odpravljanju kroničnih bolečin, ki so posledica neustrezne telesne drže, obremenitev na delovnem mestu ob dolgotrajnem sedenju ali stanju, idr. V večini primerov se doseže občutno izboljšanje že po prvem obisku, v nekaterih primerih lahko bolečino že prvič v celoti odpravimo, težji primeri pa zahtevajo več obiskov. Prijemi protibolečinske masaže niso hitri, odrezavi ali grobi, zato so primerni tudi za tiste z močnejšimi bolečinami v vratu ali križu, zaradi katerih sta gibanje hrbtenice ali vzravnana drža močno omejena.

  42,00€   -20 %   =   33,60€

IZBERI TERMIN

Masaža z eteričnimi olji “aromaterapija”

Aromaterapija je že stoletja znana po svojih terapevtskih učinkih, je posebna oblika masaže z uporabo eteričnih olj, ki ugodno vpliva na počutje, tako psihično kot fizično. Masaža z eteričnimi olji pomaga telesu, da ponovno vzpostavi ravnovesje, kar dosežemo predvsem z vplivom dišav na možgane in limfni sistem. Masaža je nežna in izjemno sproščujoča. Olja za masažo jih uporabljamo, ko želimo izboljšati čustveno ali telesno počutje. Masaža z eteričnimi olji oz Aromaterapija se priporoča ljudem, ki nenehno živijo pod stresom, ljudem ki imajo počasen metabolizem, težave z napetostjo mišic in zastajanjem toksinov v telesu, slabo prekrvavitvijo in vsem tistim, ki želijo popolno sprostitev telesa in misli. Pravilno izbrana eterična olja in posebna masažna tehnika popelje telo v stanje popolne sprostitve. Izboljša delovanje limfnega sistema, sprošča psihično in fizično napetost.

  51,00€   -20 %   =   40,80€

IZBERI TERMIN

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Posamezne točke na dlaneh in stopalih so torej povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. S pritiskom na posamezne cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma. S pritiskom na točke v stopalu se sproži odziv v ustreznih telesnih delih in znova vzpostavlja enakomeren pretok energije. Stranka ob pritisku na določene refleksne cone lahko čuti tudi bolečino, ki ni nekaj negativnega, temveč je le pokazatelj neuravnoteženega delovanja tega predela. Masaža spodbudi samozdravilne sposobnosti organizma – telo se prične zdraviti samo ter se ponovno vrača v ravnotežno stanje.

   33,00€

IZBERI TERMIN

Masaža Oía

Prepustite se posebni masaži Oía in uživajte kot, da bi ležali na Perrisa plaži v Santoriniju. Z posebno mešanico vročih eteričnih olj in vulkanskega peska lahko popolnoma brezskrbno uživate v pomirjujočih občutkih mediteranske masaže Oía.

  79,00€   -20 %   =   63,20€

IZBERI TERMIN

Masaža v paru

Prepustite se pomirjajočim občutkom masaže, obenem pa imejte ljubljeno osebo poleg sebe. Izbirate lahko med veliko vrstami masaže.

  88,00€   -15 %   =   74,80€

IZBERI TERMIN

Rezerviraj svoj termin

Loading...