Laminacija obrvi, nov trend v svetu.

Laminacija obrvi, kaj je to

Laminacija obrvi je ena najbolj priljubljenih novih storitev v svetu lepote in kozmetike. Gre za postopek, ki oblikuje in dvigne obrvi, da dobijo bolj definiran in eleganten videz. Laminacija obrvi je zelo podobna postopku laminacije las, le da se nanaša na obrvi. Postopek traja približno eno uro in se izvaja v salonu s strokovnjakom, ki ima izkušnje z laminacijo obrvi.

Kaj je laminacija obrvi?

Laminacija obrvi je postopek, ki uporablja različne kemične sestavine za oblikovanje, dvigovanje in fiksiranje obrvi. Postopek zagotavlja, da so obrvi urejene, naravne in polne. Ker je postopek zelo podoben postopku laminacije las, se uporabljajo podobni izdelki, ki vključujejo gel in reagent. Gel se uporablja za oblikovanje obrvi, medtem ko se reagent uporablja za fiksiranje gela in dvigovanje obrvi.

Kako poteka postopek laminacije obrvi?

Preden se postopek začne, se obrvi očisti in odstrani odvečna dlaka, da se zagotovi čist in gladek površina. Nato se na obrvi nanese gel, ki se nanese enakomerno po celotni površini obrvi. Po nanosu gela se na obrvi nanese reagent, ki omogoča, da se gel prilepi na vsako dlako in ga fiksira. Reagent se nato pusti, da deluje nekaj minut, da se gel dobro prilepi na obrvi.

Ko je reagent deloval dovolj dolgo, se odstrani in na obrvi se nanese poseben serum, ki vlaži obrvi in jih nahrani. Serum se nato pusti, da deluje nekaj minut, preden se ga odstrani in obrvi skrbno očisti. Po tem postopku se lahko obrvi oblikujejo in po potrebi obarvajo.

Kako dolgo traja učinek laminacije obrvi?

Učinek laminacije obrvi traja približno tri do štiri tedne. V tem času lahko opazite, da so vaše obrvi polne, urejene in bolj definirane. Vendar pa je pomembno vedeti, da se učinek laminacije obrvi sčasoma zmanjša, zato je treba postopek redno ponavljati, če želite ohraniti želeni učinek.

Kakšne so prednosti laminacije obrvi?

Laminacija obrvi ima številne prednosti. Postopek dvigne obrvi in jim daje naraven in poln videz. To je idealno za ljudi, ki imajo redke obrvi ali obrvi, ki so naravnost naravnane navzdol.

Termin za laminacijo obrvi lahko rezervirate tudi naši spletni strani.

Dodaj odgovor